Új vírus!!

viruschka.jpegMegjelent egy Új vírus: Valentin napi Üdvözletnek álcázza magát. Megjelenik egy nagy pulzáló piros szív, amely elterel egy szt. Valentin linkre.  Amennyiben rácsatlakozol a link-re, (biglaugh.png) [jajh, hogy lehet ilyen mondatot leírni, hogy “rácsatlakozol egy linkre??!!!] egy 32-est típusú trójai fertőz meg, amely elküldi önmagát minden postafiókodban előforduló címre!  Ne nyissatok ki semmit, amit ismeretlentől kaptok!
FONTOS!!!!!  Amennyiben kapsz egy levelet a következő tárggyal: “Welcome  to the matrix.pps”, ne nyisd ki!!!  [kapcsold ki a számítógéped, oltsd le a villanyt, és bújj az ágy alá!]
Kb. 10 másodpercig látsz egy képet, amely után megjelenik a: “Your hard drive is over” felirat, de ekkorra a merevlemezed tartalmát már letörölte. Sőt a szemetet is kivitte.
Ezt a vírust egy francia krapek írta, aki önmagát “Nwin 2.”-nek nevezi.
 
Tájékoztasd ismerőseidet.
Tájékoztattam.
Sőt.
Kb. 10 másodpercig látsz egy képet, amely után megjelenik a: “Your hard drive is over” felirat, de ekkorra a merevlemezed tartalmát már letörölte. Sőt belevizelt a cserépbe, amelyikben a pálmafát tartod, borsot szórt a kutyád orrába, összecserélte a sót a cukorral a konyhában, és este befeküdt a ágyadba ameddig te a WC-n ültél.

Ez egy ilyen vírus.  biglaugh.png