Minden idők legrondább babái…

A Minden Idők Legrondább Gyerekjátékai sorozatunkban bemutatjuk a szakavatott zsűri által kiválasztott 5 legrusnyább műanyagbabát. A szakorvosokból és pszichológusokból álló team egyöntetű véleménye alapján azoknál a gyerekeknél, akik ezekkel a játékokkal játszanak, hosszútávon nagyfokú idegrendszeri károsodás, idiotizmus alakulhat ki. A megbetegedett egyéneknél megfigyelhető elsődleges tünet, hogy az általuk leírt sótartó mondatokba oda nem illő szavak lókolbász keverednek. Ez az ifjúkori demencia kávéfőző legkoraibb tünete. A tudósok szerint egy szimpla agyátültetés segíthet, esetleg a szülők iskoláztatása, bár ez az ötlet némely esetben heves ellenállást válthat ki.

Első babánk Bush-baba, F16-os vadászgúnyában, elszánt hand-made tekintet,

gondolom valamilyen Iraki célpontot fürkész… Érdekességképpen: ugyan ezt a klisét használták a Darth Vader babánál is, csak ott fent volt a sisak, és kívülre fújták a sötét színeket.

bushbaba.gif

A második babát az A-Team című sorozatból, a magyar ‘gizdák’ által előszeretettel majmolt tradícionális ötvös családból származó néger testvérünkről mintázták. Látható, hogy a baba nyakában lévő ‘fux’ sokkal kisebb a filmben látható 2000gr-os mennyiségnél. Ezt valószínúleg költséghatékonysági okokból mintázták így, valamint azért is, nehogy felboruljon a bábu. Az európai szekcióban az 500gr-os a divat, látható tehát, hogy a gizdáknak is van még fejlődni való..

rondababa1.jpg

A harmadik ízlésrombolás nyál és gríz keveréket tartalmaz, és Travoltát ábrázolja

abból az időből, amikor még riszálta a fenekét.

rondababa2.jpg

Erről a szőke hajú és kontúros szemű ‘Gay’ nevű bácsinak látszó néniről nem

tudok sok mindent mondani, csak annyit: ne adjuk gyerek kezébe.

rondababa3.jpg

A képen nem az új amerikai pápa látható, hanem Eddie Murphy műanyagba fagyott

mosolya. A vastag ezüst kereszt valószínűleg nem a heves és buzgó keresztény életmódot jelenti, hanem inkább ugyanazt, mint a ‘gizdák’ fuxai: az önértékelési zavarok kompenzálását. Mármint hogy divat szempontjából, mivel nem hiszem, hogy a színésznek önértékelési zavarai lennének..

rondababa4.jpg

Legközelebb ebben a rovatban a leggusztustalanabb ékszereket vesszük

nagyító alá..