Különbség férfi és nő között

Hogy mi a különbség férfi és nő között? Nagyjából ezek:

Pénz

Egy férfi 500 ft-ot fizet egy 250 ft-os dologért, amire szüksége van. Egy nő 250 ft-ot fizet egy 500 ft-os dologért, amire nincs szüksége, de most akciós.

Fürdőszoba

Egy férfinek 7 tárgy van a fürdőjében: fogkefe, fogkrém, borotva, borotvahab, sampon, szappan és törölköző. Egy nőnek átlagosan 337 tárgy található a fürdőjében. Egy férfi ezek közül legfeljebb 20-at képes felismerni.

Viták

Minden vitában a nőé az utolsó szó. Minden, amit a férfi ezt követően mond az egy újabb vita kezdete.

Jövő

Egy nő mindig a jövője miatt aggódik, ameddig férjhez nem megy. Egy férfi sosem aggódik a jövője miatt, ameddig meg nem nősül.

Siker

Egy férfi akkor sikeres, ha többet keres, mint amennyit a felesége el tud költeni. Egy nő akkor sikeres, ha talál egy ilyen férfit.

Házasság

Egy nő amikor hozzámegy egy férfihez, azt reméli, hogy majd a férfi megváltozik, de nem fog. Egy férfi ha elvesz egy nőt, azt reméli, hogy a nő nem fog megváltozni, de meg fog.

Öltözködés

Egy nő alkalomhoz illően átöltözik külön a vásárláshoz, a virágok meglocsolásához, a szemetes kiürítéséhez, a telefonáláshoz, könyvolvasáshoz és hogy kimenjen a postáért. Egy férfi alkalomhoz illően felöltözik az esküvőkre és a temetésekre.

Természetesség

A férfi ugyanolyan jól néz ki reggel, mint amikor lefeküdt aludni. A nő valahogy elcsúnyul az éjszaka folyamán.

Utódok

A nő mindent tud a gyerekeiről. Hogy mikor kell menni a fogorvoshoz, a románcokról, legjobb barátok kedvenc ételei, titkolt félelmek, remények és álmok. A férfi bár homályosan, de tud valamiféle emberekről, akik a házban laknak.

A nap gondolata

Egy nős férfi feledkezzen meg a hibáiról. Semmi szükség arra, hogy egy háztartásban két ember is emlékezzen ugyanarra a dologra.