Tájékoztató az alkalmazottaknak

RUHÁZAT

Tanácsoljuk a fizetése utáni öltözködést. Ha drága ruhanemüt és aktatáskát hord, akkor Önnek túl jól megy a sora és nem kell felemelni a fizetését. Ha rosszul öltözik, akkor meg kell tanulnia a pénzzel jobban bánni és nem kell Önnek fizetés emelés. Ha közepesen öltözik akkor jól bánik a pénzzel és szintén nincs fizetés emelésre szüksége !!

BETEGSÉG

Orvosi igazolásokat többé nem fogadunk el! Ha el tud menni az orvoshoz, akkor a munkába is el tud jönni !!

KÓRHÁZI BEAVATKOZÁSOK / OPERÁCIÓK

Az operációkat azonnali hatállyal megtiltjuk. Amíg nekünk dolgozik, szüksége van a szerveire ! Nincsen joga ahhoz, hogy bármely szervét eltávolíttassa ! Teljes „felszereléssel“ vettük föl, minden operáció a fölmondást vonhatja maga után !

SZEMÉLYES NAPOK

(pl. személyes okokból való hiányzás – fizetetlen nap !)

minden munkatársnak van 104 személyes napja egy évben. Szombatnak és vasárnapnak hívják azokat a napokat.

SZABADSÁG

Minden munkatárs egyszerre megy szabadságra. A szabad napok: december 25, január 1 és május elseje.

HALÁLESET MIATTI HIÁNYZÁS

Ez nem ok arra, hogy ne jelenjen meg a munkahelyén. Az elhunyt barátja/rokona/kollégájáért úgysem tud már semmit tenni. Azokat munkanélküliek is elkísérhetik az utolsó útjára. Kivételes esetekben, amikor feltétlenül ott kell legyen, a temetésnek este kell történnie, és megengedjük, hogy az ebédszünetben is dolgozzon, hogy este 1 órával korábban távozhasson.

SAJÁT HALÁL ESETÉN

Az egy ok lehet a távolmaradásra. Akkor is köteles azt 2 héttel elötte jelenteni, hogy az utódját még betaníthassuk.

WC HASZNÁLATA

Meg kellet állapítanunk, hogy a dolgozók túl sok idöt vesztegetnek a vécén.

A továbbiakban a vécéhasználat abc sorrendben fog történni. Az a-betüvel kezdödö munkatársak 8.00-8.20-ig, b-betüvel kezödöek 8.20-8.40-ig (stb.) mehetnek a vécére. Ha ebben az idöben nem tudnak vécézni, akkor várniuk kell másnapig. Sürgös esetben cserélhetnek egy kolegával, de erre az engedélyt írásban, a fönöktöl kell kérni.

Ezenkívül egy háromperces idörendet vezetjük be. A 3 perc leteltével egy csengöféle hangot hall majd, a vécépapír eltünik a kiadóban, kinyílik az ajtó és Önröl egy fénykép készül. Ha a 3 percet többször túllépi, akkor a fényképe a hírtáblára (fekete tábla) kerül föl.

EBÉDSZÜNET

Vékony munkatársak 30 perc ebédszünetet kapnak, hogy kiadósan étkezhessenek. Normálsúlyú munkatársak 15 percet kapnak, hogy bedobhassanak egy falatot. Kövér embereknek 5 perc jár, hogy a fogyókúra italukat vagy tablettájukat lenyelhessék.

Köszönjük a közremüködésükért! Mindent megteszünk Önökért.

Ha kérdés, kommentár, panasz, javítási ajánlat vagy egyéb merülne fel, kérem azokat valahova máshova, csak ne hozzánk küldeni.

Kellemes dolgozást, tevékenykedést kíván:

SZEMÉLYZETI OSZTÁLY